Covid-19 oppdateringer.

Viktig informasjon for menigheten!

På grunn av anbefalingene fra myndighetene, utsettes alle samlinger/aktiviteter inntil videre. Alle søndagsmøter og undervisninger vil kun sendes på vår Facebook side og vår Youtube kanal. Tidligere søndagsmøter og undervisninger er også lagt ut på Facebook og Youtube. Det blir lagt ut søndagsskolestoff som barna kan se på, på Facebook.

Link Facebook side: https://nb-no.facebook.com/troensliv/

Link Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCmwdKpR8fXZEDHaD_7muEeA

Vi legger ut mer informasjon om hva som skjer videre etter hvert som vi får ny informasjon. Følg godt med her på nettsiden og på Facebook for å få oppdateringer.

Vil også minne alle om Smittevernreglene:

  1. Syke personer med symptomer på Covid-19 får dessverre ikke mulighet til å delta på våre møter i denne tiden. Er noen syke, eller ikke kjenner seg i form, så send/ring beskjed til noen du kjenner slik at menigheten kan gå i forbønn. Og bli hjemme til du kjenner deg frisk.
  2. Vi vil ha gode rutiner for hygiene, håndvask og renhold. Flater og håndtak vil bli gått over med desinfiserende midler før og etter gudstjenesten. Håndsprit vil være tilgjengelig. Det vil dessverre ikke bli anledning til håndhilsing.
  3. Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr. Bare et av toalettene vil være åpne. Vi anbefaler at toalett besøk unngås. Bruk gjennomgangen i kafeterian, opphold deg ikke i dette området.
  4. Det vil være 1 meters avstand mellom møtedeltakere. Det vil derfor ikke bli foretatt betjening av bønn med håndspåleggelse. 1 meter regelen gjelder ikke for personer fra samme husstand.
  5. Ved ankomst vil det bli foretatt en registrering av alle møtedeltakere med navn og telefonnummer.
  6. Vi anbefaler at du gir  kollekten og gaven din med Vipps. Men bankterminalen vil også være i bruk. Kontanter bør unngås, men kan gis i kollektbøssen.

La oss også minne hverandre på ordene i Apostlenes gjerninger; «Hele flokken av troende var ett hjerte og èn sjel.»

Ingen pandemi skal kunne skille oss fra Kristi kjærlighet og kjærligheten til hverandre. Hverken trengsel, angst, forfølgelse, sult, nakenhet, fare eller sverd!

Du er velsignet i Jesu navn!