Søndagsskolelederne: Elisabeth og Tommy Sølverød. 

Nyttige Lenker:

- Lovsangsteam For Barn på Troens Liv - klikk her(les mer)

Et brev fra Elisabeth og Tommy: 

TLB Søndagskole er ett arbeide som brenner for at barna skal få se, høre og kjenne Gud på mange ulike måter, og på en sikker og trygg måte. Dette arbeide er kvalitetssikret, hvor hoved lederne har avlagt politiattest. Alle som jobber på søndagsskolen skriver også under på retningslinjene som er utarbeidet spesielt for dette arbeidet på Troens Liv. Det er fordi vi ønsker at alle foresatte og barn i alle aldere skal kjenne seg trygge.
Vi er en barnegruppe fra 3-12 år og vi har observert over lengre tid at barna ønsker å være med sine søsken hvor de største blir et forbilde for de minste. Vi gir også litt andre type oppgaver for de største barna, så de kan kjenne på godfølelsen, og vokse inn i talentene som Gud har lagt ned i dem.

Youth Group 1 & 2
Består av to ungdomsgrupper av 13 – 20 år som brenner for at barn skal få se, høre og kjenne Jesus. En gang  i måneden er Youth Group teamet på en samling. Her får de mentoring/coaching for at de skal bli trygge i den jobben de skal gjøre, som enkeltperson og som et team. De planlegger også barnemøtene som de skal ha ansvar for. Ungdommene fordeler oppgavene mellom seg. En tar ansvar for undervisningen, en annen for bønn, noen planlegger aktiviteter og konkurranser. Youth Group skal ha barnemøter to ganger i måneden.
Utenom Youth Group har vi også andre kreative og dyktige folk som også skal ha møter på søndagsskolen.
Barnemøtene holder på i 1 time 45minutter nede i underetasjen, mens voksen-møtene pågår. Enten fra kl. 11:30 – 13:15 eller fra kl. 17:30 – 19:15. Her er det også flere forskjellige aktiviteter barna kan være med på. Disse blir flettet inn i undervisningen som en type illustrasjon som f.eks. YouTube, internett, drama, konkurranser, dans og andre aktiviteter som bordtennis, tumlerom for de minste og fotball-bordspill m.m.

Fadderbarn
Søndagsskolen har også et eget fadderbarn som er igjennom organisasjonen Bridge of love international foundation på Filippinene. Henny Grønås er leder for dette arbeidet og er medlem på Troens Liv. For 80 kr. i måneden får Recton Costana både mat, uniform, skole/undervisning og Guds ord som barna på Troens Liv er med på å gi til. Vi samler inn pengene hver uke på barnemøtene. Han er utrolig takknemlig og takker Gud for den muligheten han har fått.

Noe å tygge på
På søndagsskolen kan barna ta med seg en niste som de spiser sammen, men ikke gryn med melk. Vi pleier å serverer oppskjært frukt og vann som de får i tillegg, men i disse covid 19 tidene har vi ikke gjort dette pga. korona tiltak.

Ta med niste og drikke ;)

Oppfordring

Vi vil oppfordre dere til å ta med dine egne barn, kanskje tante/onkel barn med på barnemøtene våre. Da blir de kjent med flere kristne på sin egen alder og kommer inn i et oppløftene miljø. Her skal vi ha det gøy, lærerikt, bli kjent i Bibelen, samarbeide, mingle og bli kjent.

Kom og bli med…

Ferie
Vi følger skolens skoleferie så derfor er det ikke søndagsskole i høstferien, juleferie, vinterferie, påska og sommer ferien.

Facebook: Hver uke blir det lagt ut informasjon om søndagsskolen på Troens Liv Bibelsenter sin FB side, følg med der ;)

Smittevernreglene:

  1. Syke personer med symptomer på Covid-19 får dessverre ikke mulighet til å delta på våre møter i denne tiden. Er noen syke, eller ikke kjenner seg i form, så send/ring beskjed til noen du kjenner slik at menigheten kan gå i forbønn. Og bli hjemme til du kjenner deg frisk.
  2. Vi vil ha gode rutiner for hygiene, håndvask og renhold. Flater og håndtak vil bli gått over med desinfiserende midler før og etter gudstjenesten. Håndsprit vil være tilgjengelig.
  3. Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr.
  4. Det vil være 1 meters avstand mellom møtedeltakere. Det vil derfor ikke bli foretatt betjening av bønn med håndspåleggelse. 1 meter regelen gjelder ikke for personer fra samme husstand.
  5. Ved ankomst vil det bli foretatt en registrering av alle møtedeltakere med navn og telefonnummer

Søndagsskole regler som er viktig å følge: 

*Søndagsskolen starter 30 min etter møtet starter, som før.

* Tildelt plass i caféen, som da blir holdt av til barnefamilier, fram til barnemøtet starter.

* For de barna med foreldre som har lyst , og som klarer å sitte rolig, kan få tildelt plass i møtesalen

*En av foreldrene Må være med barnet sitt hele tiden, fram til barnemøtet starter.

* Henter barna på barnemøtet når “voksenmøtet” er ferdig

*Ta med egen niste

Med dette ønsker vi dere en velsignet og god 2021
Klem fra
Søndagsskolelederne…

TLB Søndagsskole