Barnearbeidet.

Troens Liv Søndagskole

Elisabeth Sølverød

Nyttige Lenker:

 - Fadderbarn: Bridge of love international foundation - klikk her(les mer).

- Lovsangsteam For Barn på Troens Liv - klikk her(les mer)

Nyhetsbrev:
Søndagskolen på Troens Liv Bibelsenter

…Er ett arbeide som brenner for at barna skal få se, høre og kjenne Gud på mange ulike måter, og på en sikker og trygg måte. Dette arbeide er kvalitetssikret, hvor hoved lederne har avlagt politiattest, og alle som jobber i barnearbeidet skriver under på retningslinjene som er utarbeidet spesielt for dette arbeidet på Troens Liv. Det er fordi vi ønsker at alle foresatte og barn i alle aldere skal kjenne seg trygge.
Vi har gjort litt endringer… Vi er nå èn barnegruppe fra 3-12 år i stedet for to grupper. Vi har observert over lengre tid at barna ønsker å være med sine søsken, og at de største blir et forbilde for de minste. Vi gir også litt andre type oppgaver for de største barna så de kan kjenne på godfølelsen, og vokse inn i talentene Gud har lagt ned i dem.

Youth Group 1 & 2…
Består av to ungdomsgrupper av 13 – 20 år som brenner for at barn skal få se, høre og kjenne Jesus. En til to ganger i måneden er Youth Group teamet på en samling. Her får de mentoring/coaching for at de skal bli trygge i den jobben de skal gjøre som enkeltperson og som et team planlegger også barnemøtene som de skal ha ansvar for her. En tar ansvar for undervisningen, en annen for bønn, noen planlegger aktiviteter og konkurranser. De fordeler oppgaver mellom seg og hjelper hverandre med oppgavene. Youth Group skal ha barnemøter to ganger i måneden.
Utenom Youth Group har vi også andre kreative og dyktige folk som også skal ha møter på søndagsskolen.
Barnemøtene holder på i 1,5 time nede i underetasjen mens voksenmøtene pågår. Enten fra 11:45 – 13:15 eller fra 17:45 – 19:15. Her er det også flere forskjellige aktiviteter barna kan være med på. Disse blir flettet inn i undervisningen som en type illustrasjon som f.eks. YouTube, internett, drama, konkurranser, dans og andre aktiviteter som bordtennis, tumlerom (barn mellom 3-6 år), fotball-bordspill m.m


Fadderbarn
Søndagsskolen har også et eget fadderbarn som er igjennom organisasjonen Bridge of love international foundation på Filippinene. Henny Grønås er leder for dette arbeidet og er medlem på Troens Liv. For 80 kr. i måneden får Recton Costana både mat, uniform, skole/undervisning og Guds ord som barna på Troens Liv er med på å gi til. Vi samler inn pengene hver uke på barnemøtene. Han er utrolig takknemlig og takker Gud for den muligheten han har fått.

Noe å tygge på
Når det er barnemøte på kvelden 17:45-19:15 kan barna ta med seg en niste som de spiser sammen, men ikke gryn med melk. Vi serverer oppskjært frukt og vann som de får i tillegg. Innimellom baker vi kake eller steker vafler sammen med barna.

Vi vil oppfordre dere til å ta med dine egne barn, kanskje tante/onkel barn med på barnemøtene våre. Da blir de kjent med flere kristne på sin egen alder og kommer inn i et oppløftene miljø. Her skal vi… ha det gøy, lærerikt, bli kjent i Bibelen, samarbeide, mingle og bli kjent.

Kom og bli med…

Viktige datoer
Vi følger skolens skoleferie så derfor er det ikke søndagsskole i høstferien eller i juleferien.

Høstferie 13.10.19

Juleferie 22.12.19 og 29.12.19

Med dette ønsker vi dere en velsignet god høst og vinter.
Klem fra
Søndagsskolelederne…

Tommy og Elisabeth Sølverød