Barnearbeidet

Troens Liv Søndagskole

Elisabeth Sølverød

Nyttige Lenker:

 - Fadderbarn: Bridge of love international foundation - klikk her(les mer).

- Lovsangsteam For Barn på Troens Liv - klikk her(les mer)

Nyhetsbrev for barnearbeidet på Troens Liv Bibelsenter

Nå nærmer sommeren seg og enda ett år har godt. Vi har gjort mye forskjellig på barnemøtene ut i fra alders gruppa. Som fks. har 3-7 års gruppa hatt mye lek og moro inne i barnehagen samt samlinger som er tilpasset. Her er alt tilrettelagt og helt perfekt for denne gruppa.

8-12 års gruppa har vært nede i underetasjen. Her brukes You tube, prosjektor, bordtennis, fotball spill, aktiviteter, ulike konkurranser og leker som vi fletter inn i samlingen. Vi får også samtalene i gang og stiller åpne spørsmål som for barna til å reflektere. Vi har bare skjønne og nydelige barn på barnemøtene takket være dere som gjør en så god jobb ;)

På hvert barnemøte hver uke, samler vi inn penger til fadderbarnet vårt. Vi snakker om han om hvor han bor og hva han gjør. Og hva pengene vi samler inn går til. Recton Costana er utrolig takknemlig for den muligheten han har fått og er en veldig fornøyd gutt. Han går også i kirken hver søndag sammen med bestefaren sin.

Nyhet: 

Nå er keramikk verkstedet ferdig straks og skal tas i bruk fra høsten av. Barna på barnemøtene skal være med å lage ting og siden glasere det. Dette gleder vi oss til! Vi har også fått oss hopperom/boltrerom som vi kan benytte oss av. Dette rommet er kun for de minste og med en voksen tilstede. Både keramikk- og boltrerommet er nede i kjelleren.

Fra august 2018 tenker jeg at vi samler barnemøtegruppene til en gruppe for en periode. Dette er fordi vi er litt færre barn og de barna vi har går godt overens ;) Vi deler gruppa i to, når vi har samlingstund/undervisning, da det blir så stor aldersforskjell. Ellers er de sammen 😊

Da vi det si at det blir to voksne på barnemøtene som kan samarbeide og planlegge, men vi kan selvsagt dele gruppa i to hvis man ser at det blir mange barn den ene søndagen. Dette blir mer fleksibelt både for barna og de voksne.

På barnemøtene kjærer vi opp frukt noe vi kommer til å fortsette med, samt inne mellom baker vi en kake og tar med eller så kan barna steke vafler på barnemøte. Vi gleder oss allerede til ett nytt barnemøte år.

Jeg vil oppfordre dere å melde barna deres på minior- eller junior leir til sommeren. Her for de nye rellasjoner, det blir mye lek og konkurranse samt møte Jesus på møtene to ganger om dagen. Her er det mange barn som kommer igjen og igjen og igjen 😊

Junior 5.-7- trinn 25.-28. juni

Minior 2.-4. trinn 28.-1. juli

Mer info gå inn på checkin.no

Siste dato for barnemøtene og sommeravslutning 17. juni og første barnemøte etter ferien 19. august

Med dette ønsker vi dere alle en riktig god sommer.

Klem fra barnearbeidelederne Tommy og Elisabeth Sølverød